May 17, 2015

Sleur vakantie


Heerlijk een weekje vrij!
Category: General
Posted by: Hellen

Heerlijk een weekje vrij en een midweek naar Zeeland. Maandenlang keek ik er naar uit. Even weg van de dagelijkse sleur naar school - naar huis - naar school - naar huis, beetje spelen, beetje sporten, eten en naar bed (na een warm bad). En wat denk je? Opnieuw sleur!

Ontbijten, in de auto naar Rotterdam, shoppen, beetje eten, in de auto terug naar Zeeland, beetje zwemmen in het subtropische zwembad en naar bed. Er viel veel te zien, de Markthal  van Rotterdam is indrukwekkend, soms adembenemend. Veel tentjes die volop lekkers aanbieden. Gelukkig ook een kraam met bonbons om mijn moeder tevreden te houden, zij wilde daarvoor eigenlijk naar Brugge. Pff dat zou minstens twee uur in de auto zitten betekent hebben... Ook het centrum van Rotterdam was de moeite waard; snel even langs de euromast. Helaas geen tijd gehad voor Miniworld, maar dat komt een volgende keer zeker wel.

Gelukkig inmiddels weer thuis, onze bank zit toch beter dan die in het huisje!  Net genoeg tijd om bij te komen van al dat gereis voordat de sleur van alle dag weer start.